Restoran Riva

Restoran Riva je elitno gradsko sastajalište sa najljepšom terasom, prirodnim hladom borova, superiornom unutrašnjom dekoracijom, koje se prostire na dvije etaže i preko 200 mjesta za posjetitelje. Smješten u samom centru grada, na tek nekoliko koraka od same gradske promenade, restoran Riva svojom jedinstvenom arhitekturom nudi potpunu izolaciju od gradske vreve, te priliku za uživanje u najbiranijim morskim specijalitetima, te zasigurno, jednoj od bogatijih vinskih karata sa kojom ste se do sada sreli. Ono najbolje što Jadransko more može ponuditi, svježu ribu, školjke, rakove, svakodnevno će vam biti ponuđeno u restoranu Riva. Naravno, i široka paleta mesnih jela, tjestenina, rižota i najboljih lokalnih sireva, čeka na vas svakog dana od 10,00 do 01,00. Posebna pozornost od strane vlasnika posvećena je i izboru personala, koji je apsolutno dorastao zadacima koje postavlja ovakav elitni restoran te, vjerujemo, i svih vaših gurmanskih želja.

« 1 od 2 »

Cafe bar Night bar Nautica

Za Cafe bar Night bar Nautica je teško reći koji od njegovih segmenata ponude je bolje prihvaćen. Naime, unutrašnji prostor se sastoji od iznimno popularnog caffe bara sa bogatom ponudom svih vrsta alkoholnih i bezalkoholnih pića.Natkrivena terasa Nautice koja sa interijerom nudi više od 150 mjesta za posjetitelje, također se nalazi na samoj gradskoj rivi, te u dijelu grada koji je omiljeno okupljalište mladih, te kultno mjesto za izlazak. Nećemo pretjerati ako kažemo da su caffe bar i terasa Nautice stožerno sastajalište ljudi sa cijele Makarske Rivijere. Svojom bogatom opremom, glazbom i standardom usluge prepoznatljivi smo i privlačni gostima našeg grada koji su u potrazi za kvalitetom.

 

Bistro Pizzeria Centrum

Kao i svi naši objekti i Bistro Pizzeria Centrum je smještena na prestižnoj lokaciji, u samom centru grada, na gradskoj rivi. Prepoznatljiv dizajn terase usmjeren ka maksimalnoj udobnosti posjetitelja, 150 mjesta, prirodna hladovina okolnih stabala murve i palmi, sigurno će privući vašu pozornost. Uz jedinstven pogled na makarski zaljev, lagunu koju zatvaraju dva poluotoka pretvarajući je gotovo u jezero, Bistro Pizzeria Centrum vam, uz širok program toplih i hladnih bezalkoholnih napitaka, nudi i vrhunska vina regije točena na čaše. Da bi vaše uživanje i relaksacija u samom centru najpopularnije turističke destinacije Dalmacije bilo potpuno, u ponudi Bistro Pizzeria Centrum su i snackovi, kao što su sendviči, pizze, mesna i riblja jela, tjestetnina, salata i velik broj ukusnih kolača iz naše kuhinje. Ukoliko vam je stalo do toga da uživate, primjerice, u vašoj jutarnjoj kavici na ovoj prestižnoj lokaciji, a da u isto vrijeme sačuvate svoj mir i privatnost, na raspolaganju vam je i novo uređeni unutrašnji prostor Bistro Pizzeria Centrum.