Villa Mila

Opširnije – Villa Mila

Ova elegantna vila udaljena je svega 200 metara od mora, a nudi potpuno klimatizirane apartmane s prekrasnim pogledom na more ili planine.
Svi apartmani uređeni su kvalitetnim namještajem od tamnog drveta koji krasno pristaje uz pastelne tonove zidova te uključuju udobne kupaonice i besplatni pristup internetu. Potpuno opremljena kuhinja gostima omogućuje da uživaju u odmoru uz potpunu slobodu i neovisnost. Gosti mogu provesti večeri i sate odmora na velikoj terasi s pogledom na more pod toplim mediteranskim suncem.

 

Villa Riva

Opširnije – Villa Riva

Luksuzni smještaj u samom centru grada; 20m od gradske šetnice, 100m od glavne gradske plaže. Spoj tradicije i modernog dizajna udovoljiti će željama gostiju koji za svoj odmor traže najbolje. Na raspolaganju gostima je i zatvoreni parking. Mogućnost doručka i a’la carte večere u restoranu Riva****, jednom od TOP 10 restorana u Hrvatskoj. 4 SOBE za 2 osobe i 1 SUITE DE LUXE opremljeni su biranim namještajem vrhunske izrade, komforne kupaonice, klima, SAT TV, mini-bar, direktna telefonska linija, priključak za internet, sef. SUITE DE LUX sastoji se od dvije prostorije, spavaća i dnevna soba, jacuzzi u kupaonici; original bar. Villa Riva**** otvorena je cijelu godinu. Dobrodošli!